Capital Special Edition met Tiësto, Paul van Dyk en Sander Kleinenberg

Partyscene Redactie | 24 oktober 2002
headlines



Dat betekent dat maar liefst 9.000 feestgangers vanaf 22.00 uur op deze unieke plek terecht kunnen, om te genieten van een indrukwekkende line-up. Op het hoofdpodium zullen niemand minder dan Tiësto, Paul van Dyk en Sander Kleinenberg te zien en te beluisteren zijn. De avond zal de boeken ingaan als een bijzonder moment in de geschiedenis van de dance, omdat deze drie wereldbekende dj’s nog niet eerder met zijn drieën te zien zijn geweest op een evenement in Nederland. Een unieke gelegenheid dus voor alle danceliefhebbers om dit trio, dat de ene na de andere international prijs in de wacht sleept, aan het werk te zien.
Tijdens dit evenement zal ook Smirnoff Experience een zaal in de Statenhal hosten. Onder andere Ken Ishii en Michel de Hey maken deel uit van de line-up, evenals Neerlands meest talentvolle dj’s Laidback Luke en Benny Rodrigues. Ook dj Stef, die altijd voor verrassingen zorgt, zal de zaal van Smirnoff Experience muzikaal opluisteren.
Kaarten kosten € 35 en kunnen gekocht worden bij vrijwel alle bekende voorverkoopadressen in de grotere steden en bij alle Ticketbox verkooppunten.

Meer informatie over dj’s, vervoer, locatie etc. is te vinden op www.capitalevents.nl. Kaartjes winnen? Ga naar "WINNEN".

(toegevoegd:24-10-2002/12:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws