ROCKET CINEMA PRESENTEERT: HELLRAISER II - HELLBOUND vs. FIERCE RULING DIVA

Partyscene Redactie | 23 oktober 2002
headlines


Gelieve uw bloederigste vermomming uit de kast te trekken want zonder een flinke portie bloed, littekens, alien-snot of tenminste een masker op uw gelaat wordt u niet toegelaten tot dit jaarlijkse
dansfeest van gebalsemde lijken en horrorhelden. Vrees niet: voor de minder goed voorbereide mensen onder u is er ter plaatse in Paradiso nog een masker te koop.

En zoals de traditie dicteert, alvorens het Bal Masqué op gang komt, stellen we de Halloween bezoeker op zijn gemak met een Rocket Cinema-vertoning van de body-horrorfilm Hellraiser II - HELLBOUND met een nieuwe, uit de dood herrezen en dus volledige live uitgevoerde soundtrack van Fierce Ruling Diva.

Uw herinnert zich de decoratief gemolesteerde Julia wellicht uit de eerste aflevering van de Hellraiser serie. In Hellbound, het tweede (en beste) deel van deze Cenobite mythe, is de gevilde Julia herrezen van haar bloederige matras. Aangemoedigd door de hartversnellende beats en valse schoonmoeder-kreten van de one and only Fierce Ruling Diva en jaagt ze op de sappige tiener Kristy.

Zoals gezegd komt Fierce Ruling Diva ter gelegenheid van Halloween de
Hellboundgasten een live soundtrack aanbieden. Fierce Ruling Diva zijn de eerste Nederlandse acid-pioniers die in Amerika toerde. Ze zijn muzikaal actief sinds midden jaren tachtig in de underground dance scene. Fierce Ruling Diva organiseerde in 1988 grote Warehouse party¹s onder de naam Black Love Cabaret en richtte een eigen label op genaamd Lower East Side Records dat enkele klassieke house-krakers op de markt bracht. Op donderdag 31 oktober beteugelt Fierce Ruling Diva de Cenobites uit Hellraiser II.

We vertrouwen erop dat dit bloedstollende programma u Halloweeners in de stemming heeft gebracht om de zerk af te werpen en van leer te trekken met de tot-op-het-bot-trillende beats van DJ¹s Three Bastards Having A (munster) Ball (Alec Smart, Steve Green & Owlsley). De x-rated visuals worden bezorgd door VJs van Leptomania Art Movement. De laatste nacht van oktober duurt dit jaar extra lang met in de kleine zaal Things That Go Bump In The Night - dirty disco & slithery house van Dave Dinges Da Costa & Nicole. Op het balkon kan op eigen risico een trip genomen worden door The Tunnel of Terror naar de Pet's Cemetery van Theater of Hell.

open: 20.30 - 5:00 uur
film: 21.30 uur
Bal Masqué: 23.00 uur
entree: 12,50 inclusief daglidmaatschap

(toegevoegd:23-10-2002/12:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws