Public Enemy concert 31 oktober Off Corso, afgezegd

Partyscene Redactie | 23 oktober 2002
headlines



Het concert van Public Enemy op 31 Oktober in Off_Corso is gecancelled. De rede hiervoor is onduidelijk maar er zijn wel een aantal speculaties. Het is de derde keer dat zij hun Europese tournee cancellen. Volgens NME.com speelt de angst voor het terrorisme een rol en natuurlijk de voortdurende detentie van PE lid Flavor Flav.
Public Enemy member proffesor Griff had hierover vorige week het volgende te melden. "Our main concern is the security of our fans, and with G-DUB's ever present "war on terrorism" looming, Public Enemy might be seen as agitators in the whole scheme of things, we have decided to phostpone our touring abroad for right now. Hopefully in the near future we will be able to resume our tour and continue to "give the peeps what they need", aldus Proffesor Griff.
Volgens het management en de promoters in London wordt er nu gekeken naar Maart 2003.

Sound Architecture vindt de bovenstaande verklaring een slap excuus. Het word het hoog tijd dat PE en hun management hun zaken op orde gaan stellen.

"Voor ons was er al geruime tijd onduidelijkheid omtrent deze tour en tot nog toe was het voor ons dan ook onduidelijk welke bandleden act de precence zouden geven de 31ste. Daarnaast hadden wij nog niet eens de rider (een document waarin alle voorwaarden van de band staan omschreven red.) ontvangen, wat ons zorgen baarde. Nadat we hoorde dat onze Engelse collega's zich ook hadden teruggetrokken hebben we aan de alarmbel getrokken en dinsdagmiddag om 15:45 definitief te horen gekregen dat de tour dit jaar niet zou doorgaan.", aldus Joachim van Sound Architecture.

Mensen die al een kaart hadden gekocht in de voorverkoop kunnen deze kaarten retourneren bij het desbetreffende voorverkoopadres en zullen hun geld terug krijgen. Sound Architecture maakt de fans excuses voor het ongemak. Ze hadden het zelf ook graag anders gezien...

(toegevoegd:23-10-2002/10:30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws