Above & Beyond 3 jaar

Partyscene Redactie | 18 oktober 2002
headlines


Het meest succesvolle house evenement van Leeuwarden en omstreken, Above & Beyond bestaat in oktober 3 jaar. Dit wordt gevierd i.s.m. Blackhole records, de platenmaatschappij van DJ Tiësto. Op deze avond wordt het eerste mix album gepresenteerd van DJ Cor Fijneman genaamd "Outstanding" Deze presentatie vindt plaats op zaterdag 26 oktober 2002 in Vat 69 te Leeuwarden. Andere DJ's die avond zijn: Katana, Marlin, Mark Norman en een techno solo set van Damian Keane in de kelder van Vat 69.

Above & Beyond begint om 23.00 en gaat door tot na 06.00 uur. De voorverkoopprijs zal 11 euro bedragen, aan de deur kost een ticket 15 euro. Een percentage van de opbrengst zal worden besteed aan het voetbalteam City Eleven in het township van Port Alfred, Zuid Afrika. Door het 4 maanden durende verblijf in Port Alfred van DJ Marlin is 5th events in contact gekomen met deze voetbalclub. Door een bedrag af te dragen levert 5th events een constructieve bijdrage aan de ontwikkeling van deze voetbalclub.

Het 3 jarig bestaan van Above & Beyond wordt de komende 3 maanden gevierd. Dit houdt in dat alle evenementen van 5th events de komende tijd een "special" zullen zijn met als hoogtepunt de 2e kerstdag 2002.

(toegevoegd:18-10-2002/10:03)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws