Draait Gemeente Eindhoven Effenaar de nek om?

Partyscene Redactie | 16 oktober 2002
headlines


Anderhalf jaar geleden zijn de plannen voor nieuwbouw van de poppodium en club de Effenaar in Eindhoven door de Raad goedgekeurd. De sloop is inmiddels in volle gang en het plan staat op het punt te worden aanbesteed. Maar het college van B&W van de lichtstad dreigt roet in het eten te gooien. En daar zijn ze bij de Effenaar niet blij mee.

Vandaar dat ze een actie zijn begonnen. Hieronder een passage uit het persbericht:

"In dit stadium alsnog de nieuwbouw van de Effenaar de nek omdraaien is volkomen absurd en onacceptabel.
De gemeenteraad is echter nog niet accoord gegaan met het voorstel van het college. Hoogstwaarschijnlijk zal in de nabije toekomst het advies wél worden overgenomen, als de raad niet snel wordt overtuigd van de waanzin van dit voorstel.
Het huidige ontwerp van de nieuwe Effenaar moet zo snel mogelijk worden afgebouwd, zodat de belangrijkste vertegenwoordiger van de jongerencultuur in Eindhoven niet de nek wordt omgedraaid!"

Ga daarom snel naar het forum op en poneer je reactie!

Daarnaast roept de Effenaar iedereen op om de volgende data naar het gemeentehuis te komen en de beslissers ervan te overtuigen dat ze pal achter de Effenaar moeten gaan staan:

di 15 oktober: Raadscommissie Sociale Pijler - Raadszaal 20.00 uur
ma 21 oktober: Raadscommissie Bestuurlijke Pijler - Raadszaal 16.00 uur
wo 30 oktober: Raadvergadering - Raadszaal 19.30 uur
én

wo 30 okt. vanaf 19.00 uur gratis protestFESTIVAL met diverse grote eindhovense artiesten op het stadhuisplein!!! Zegt het voort en komt allen!!!

(toegevoegd:16-10-2002/11:34)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws