Reactor_Sound Architecture op 18 oktober in Now&Wow

Partyscene Redactie | 16 oktober 2002
headlines


De line_up voor deze special opening edition waar een gelimiteerd aantal kaarten voor beschikbaar zal zijn ziet er dan ook fantastich uit. In de Now zal Joachim (Sound Architecture) deck to deck openen met K.Cee (Reactor) waarna Claude Young (Djax, Detroit) het zal overnemen van 00.30 tot 02.00.
Van 02.00 tot 04.00 uur is het beurt aan Pascal F.E.O.S. (pvrecords
cocoon) en deze eerste Reactor_Sound Architecture zal in de Now worden afgesloten door Technasia aka Charles Siegling (Sino, France) en was op de eerste editie van Sound_Vision in Den Haag afgelopen zomer nog verantwoordelijk voor een onvergetelijke afsluiting in de Techno tent hosted by Sound_Architecture.
De Wow belooft ook veel goeds waar electro en techhouse gedraaid zal gaan worden. Na de warming-up zal Aril Brikha (transmat) van 00.30 tot 01.30 een liveset verzorgen. Billy Nasty (Tortured records. UK) zal speciaal oor deze eerste Reactor_Sound Architecture een electro set verzorgen, een primeur op zijn aankomende Europese electrotour, van 01.30 tot 03.30. Ook deze zaal is verzekerd van een waardige afsluiting in de persoon van Justin Robertson (Bugged out!, Uk), afgelopen zomer nog te beluisteren op Mainstage Dance-Valley.
Speciaal voor de trouwe Partyscene bezoeker geven wij 3x2
gastenlijstplaatsen weg. Wat moet je hier voor doen? Ga naar WINNEN en vertel ons waarom jij deze eerste editie van Reactor_Sound Architecture in de Now&Wow op 18 oktober beslist niet wil missen.

Voor meer info check www.reactor-events.com of www.soundarchitecture.nl.

(toegevoegd:16-10-2002/10:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws