Met de Franse slag door Paradiso

Partyscene Redactie | 15 oktober 2002
headlines

La Connection Francaise is duidelijk te zien en te horen in Paradiso aanstaande zaterdag tijdens het Amsterdam Dance Event. In het kader van de LDMC (Live Dance Music Convention) wordt meer aandacht gegeven aan live dance muziek. Dit jaar verschijnt de LDMC nog in de vorm van ‘try-outs’, volgend jaar keert de conventie terug tijdens het ADE als een zelfstandig festival. Dit jaar, op zaterdag 19 oktober, staat de grote zaal van Paradiso volledig in het teken van La Crème De La Crème van de dancescene uit Parijs.

· Het Franse duo Cassius (Phillipe Zdar & Boombass) -voor het laatste gezien in Amsterdam op Koninginnennacht 1999- vieren de release van hun nieuwe CD ‘Au Rève’ met een uniek optreden in Nederland. Eerder dit jaar scoorde het duo een hit met de single “I’m A Woman”, met de vocalen van souldiva Jocelyn Brown.
· Landgenoten Thomas Bangalter (één van de mysterieuze leden van Daft Punk) en DJ Falcon vormen samen Together, een naam waaronder ze gezamenlijk optreden en back-to-back hun platen draaien.
· David Guetta, momenteel de snelste rijzende ster van de Franse house-scene draait op zaterdag 19 oktober voor het eerst op Nederlandse bodem.

De visuals en het decor worden verzorgd door VJ’s Photonic & Danza Decor.

In de kleine zaal worden de beats meer eclectisch en funky met optredens van de Audio Bullys (GB) in een live DJ soundsystem set, Enrico Riva (NL), Kelvin Smits (NL) & LX Pacific (NL).

datum: zaterdag 19 oktober 2002
open: 22:00 – 05:00 uur
entree: 25,- inclusief daglidmaatschap
kaartverkoop reeds gestart
www.paradiso.nl

Wil je kaarten hiervoor winnen? Ga dan naar 'winnen' en doe mee.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws