Tweede dance platenbeurs in Paradiso

Partyscene Redactie | 15 oktober 2002
headlines

Zaterdag 19 oktober zal in Paradiso aan de Weteringschans te Amsterdam de tweede Dance Records & dj-Equipment Fair plaats vinden.
Met deze specialistische dance platenbeurs is eindelijk een vaste plek ontstaan waar dj’s, producers, verzamelaars en winkeleigenaren elkaar kunnen ontmoeten om nieuw, limited, overstock en out of stock items te vinden en te slijten.

Een breed aanbod van tweedehands en nieuw vinyl (en cd’s) voor de liefhebber van dance muziek, vanaf begin jaren zeventig tot de dag van vandaag, zal op 19 oktober weer van eigenaar wisselen. De eerste keer is wel gebleken dat er een grote behoefte leeft onder stoïcijnse vinyl junkies naar het ‘zwarte goud’. De Dance Records & dj-Equipment Fair is de eerste Nederlandse, gespecialiseerde dance platenbeurs op het gebied van house, techno, hip hop, R&B, disco, soul, funk, breakbeats, drum ‘n bass, garage, etc.

Dit keer zullen er tevens demonstraties komen van dj’s en wordt de nieuwste dj-apparatuur geshowd. Daarnaast zullen er ook kleding en andere party goods worden aangeboden. De platenbeurs valt dit keer samen met het Amsterdam Dance Event (www.ade.nl), waardoor naar alle verwachting een goede synergie op gang zal komen tussen de twee events, en de beurs ook vereerd zal worden met diverse bezoekers uit de internationale platenbiz. Voor meer info: www.musikatremenda.nl/platenbeurs

Dance Records & dj-Equipment Fair
Datum: zaterdag 19 oktober 2002
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Entrée € 5
Adres: Paradiso, Weteringschans, Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws