10th Anniversary of Eightball Records in the Power Zone

Partyscene Redactie | 16 oktober 2002
headlines

Voor de liefhebbers van Soulful House de kans om een line-up van vijf verschillende Amerikaanse top producers / deejays, uit de internationale housescene, aan het werk te zien namelijk Jesse Saunders (NY), Jon Cutler (NYC), Eddie Amador (LA) en Constatino “mixmaster” Padovano aka funky junction (NYC)

Jesse Saunders wordt door velen gezien als de grondlegger van house muziek. Hij produceerde ‘ On & On’, de eerste house plaat ooit en “Love can’t Turn around”, de eerste internationale house hit. Jesse Saunders is onbetwist een van de grootste in de house-wereld.

De New Yorkse dj/producer en eigenaar van platenmaatschappij Distant Music, Jon Cutler, is ook al sinds begin jaren ’80 actief in de house-wereld. Vorig jaar produceerde hij “it’s yours” featuring E-Man, zonder twijfel een van de grootste house hits aller tijden. JC onderscheidt zich door zijn stijl; een mix van soulful house, tribal house en trance met invloeden uit zijn hip hop periode.

Eddie Amador, dj / producer afkomstig uit Hollywood (LA), is geïnspireerd door latijnse muziek en vooral bekend door zijn wereldwijde club hits “House Music is a Spiritual thing, a soul thing...” en “Rise”.

De Italiaanse New Yorker, Constantino “ Mixmaster” Padovano, is sinds het onstaan van het label Eightball een vaste producer bij het label en is beter bekend onder zijn producersnaam Funky Junction.

Samen beloven deze interrnationale “ster” deejays van de “10th Anniversary of Eightball Records” een goed feestje te maken!

Datum: Vrijdag 18 Oktober
Plaats: the Power Zone, Spaklerweg, Amsterdam
Prijs: € 16,-
Tijd: van 23.00 tot 05.00

Voor de eerste 200 bezoekers zijn er 100 Eightball T-shirts (nieuwe collectie) en 100 Jimmy Sky Mix cd’s (unrealesed).

Win 2 kaartjes voor het 10-jarig bestaan van Eightball Records in the Powerzone! Check de rubriek winnen elders op deze site! Voor de winnaars ligt tevens de Jimmy Sky Mix cd klaar!

voor meer info check je:
[URL1]
[URL2]

(toegevoegd: 16-10-2002/09:30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws