Tim Deluxe vervangt Andy Cato op Advanced Party

Partyscene Redactie | 15 oktober 2002
headlines



Met twee feesten tijdens het ADE heeft Advanced een muzikaalverwen-weekend voor de boeg.

Donderdag vindt Advanced Party plaats in de Melkweg met headliners Tim Deluxe, 'Nu Skool Breakbeat Don' Rennie Pilgrem, Pure Science van Fabric en Men in Blue (de nieuwe formatie van Paul Jay en Chamelian).

Tim Deluxe is de man achter de grootste Dance Hit van dit jaar 'It just won't do', en mixte samen met Darren Emerson de compilatie Underwater - Episode 1, a "no-nonsense, funked-up, dirty mix of house and techno aimed squarely at the dancefloor". Tim vervangt Andy Cato die is verhinderd vanwege studio verplichtingen.

Op Advanced Night, a.s. zaterdag in 020, staat Mark "Blakkat" Bell op het programma. Mark begon zijn carriere als zanger/ basgitarist bij M-people (Elegant Slumming) en is nu een van de meest gevraagde House producers. Hij werkt samen met mensen als Felix da Housecat, Marshall Jefferson en DJ Sneak, en is de oprichter van het kwaliteits house-label Shaboom.

Mark zal voor de eerste keer in Nederland een live set geven. De vorige keer was op het Siesta/ Electric Soul feest tijdens de Miami Winter Music Conference 2002.

Kaarten voor Advanced Party zijn o.a. te verkrijgen bij de Melkweg. Advanced Night kaarten zijn in de presale bij Vaaghuyzen (Nieuwe Nieuwstraat 17) en Abraxis (Jonge Roelensteeg 12). Voor de mailinglijst: info@advancedparty.com


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws