Exclusieve Café d’Anvers party

Partyscene Redactie | 14 oktober 2002
headlines


De exclusieve club Café d’Anvers opende in 1989 zijn deuren. En met een snelle rekensom kom je er achter dat de club haar 13e verjaardag viert. En de bijna mythische sfeer rond het getal 13 is des te meer rede om dit groot te vieren.

Hoewel de organisatie deze party niet wil profileren als een birthday-party met toeters en bellen, wordt er wel groot uitgepakt. De bedoeling van de avond is om een kwalitatief hoogstaand aanbod aan muziek te bieden in combinatie met het uitdelen van gadgets en kado’s. Met extra aandacht aan decoratie en animatie.

Voor het eerst in haar geschiedenis geeft Café d’Anvers buitenshuis een eigen exclusieve party en dit voor 5000 man. Als locatie is de ‘Waagnatie’ uitgekozen waar in drie verschillende ruimtes flink gefeest kan worden. Zo’n 1000 man kan relaxen in het lounge gedeelte op de meest vooruitstrevende en relaxte lounge-tunes. De tweede ruimte zal echter de echte party place to be worden. De dj’s staat op een verhoogd platform en verwennen de 5000 bezoekers op de meest kwalitatieve vocal-, deep- en tech-house.

De derde ruimte is een exclusief Vip balkon. Hier krijg je een exclusief diner, gereduceerde prijzen op flessen sterke drank, speciale animatie een gegarandeerd prachtig uitzicht over de zaal en uiteraard gratis toegang. Voor vip-arrangementen kun je een mailtje sturen naar ben@cafe-d-anvers.com of bellen met Ben Biets op het nummer 0032-475-285-666.

(toegevoegd 14-10-2002/15:01)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws