2Night @ club Paradiso: SHAUN ESCOFFERY

Partyscene Redactie | 10 november 2002
headlines



Als klap op de vuurpijl treed de Engelse zanger/schrijver talent Shaun Escoffery op. Shaun Escoffery wordt aangemerkt als een van UK's grootste zangtalenten. Zijn album 'Into the Blue' krijgt lovende kritieken en uiteenlopende producers als Todd Terry, 4Hero, Dj Spinna en Trevor Nelson (Dreem Teem) wilden maar al te graag met hem samenwerken of een remix verzorgen. Zijn zang en vibe wordt omschreven als een magische collectie van futuristische funk, passie en mistiek. Hijzelf zoekt zijn inspiratie vooral in karakters als Bob Marley, Aretha Franklin, Muhammad Ali en Joe Louis.



GLAMORE zal ism dansacademie Lucia Marthas olv choreograaf Sundi Siere de kleedkamerdeur van een VEGAS showballet op een kier zetten. GLAMORE laat je de schoonheid van “BACKSTAGE” zien. Wat je ziet op toneel, is een klein onderdeel van het geheel. Het is de geheime en kwetsbare zone van de artiest. Je moet wel heel bijzonder zijn als je daar bij bent. Het is de meest mysterieuze plek in entertainmentland.



BG ROOM: BRAZILIAANSE SOUNDSYSTEM 'TRAMA' rec.
Boven in de BG-ROOM presenteert Global Grooves World Spirit- TRAMA Trio on Tour. In het Braziliaanse Sao Paolo is sinds zo'n vijf jaar het kwaliteitslabel Trama records actief. Een platenmaatschappij met artistieke visie die de samba- en bossa- cliches listig weet te vermijden. Met: Max de Castro, zijn vader was Wilson Simonal, in de jaren '60 en '70 een bekende zanger in Brazilie. Jair Oliveira, ook zoon van een beroemde vader: samba-ster Jair Rodrigues en Patricia Marx, haar stem is ook te horen op het albm 'Creating Patterns' van 4 Hero en als laatste DJ Bobby Boogaloo.

Dit alles voor 15,00 euro.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws