Een nieuwe editie van DJ-Club-Haarlem

Partyscene Redactie | 10 oktober 2002
headlines


Met deze keer weer een bijzondere line-up met nieuw talent en 1 van de top DJ's van Nederland. Dj's Adante, Ricky Rivaro en LAIDBACK LUKE zullen je in hogere sferen brengen en wij zorgen daarbij voor de juiste ambiance. Een echte club avond zoals het ooit bedoeld is.
Kaarten zijn voor € 13,- te koop bij de Plaatboef en Sounds in de grote houtstraat, Key records in de cronjestraat, Music store op de lange nieuwstraat in IJmuiden en Molenaar muziekhandel in de begijnestraat in Beverwijk.
De Lichtfabriek is de ideale locatie om een voor Haarlem kwalitatief hoogstaande uitgaansgelegenheid te creëren. Op regelmatige basis wordt hier door Form & Function dansfeesten georganiseerd met vrolijke, warme, opzwepende en vocale dans muziek als basis.
Groovy en funky clubhouse, afgewisseld met een set clubclassics. Daarbij wordt natuurlijk weer gezorgd voor een mooi decor en verlichting maar zal er vooral samen met het publiek een unieke sfeer worden neergelegd.
De DJ-Club richt zich vooral op het wat oudere party publiek die komen voor het feestje en de goede muziek. Dat is waar het uiteindelijk om te doen is. Kleed je daarbij vooral extra feestelijk.

(toegevoegd:09-10-2002/16:27)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws