Capital Special Edition met Tiësto, Paul van Dyk en Sander Kleinenberg

Partyscene Redactie | 10 juli 2002
headlines



Dit betekent dat maar liefst 9.000 clubbers vanaf 22.00 uur de gelegenheid hebben om van een indrukwekkende line-up te genieten.
Op het hoofdpodium zullen namelijk niemand minder dan Tiësto, Paul van Dyk en Sander Kleinenberg hun kunsten komen vertonen. Deze avond zal daarom de boeken ingaan als een bijzonder moment in de geschiedenis van de dance, aangezien een samenspel van Tiësto, Sander Kleinenberg en Paul van Dyk nog nooit eerder in Nederland heeft plaats gevonden. Kortom de unieke gelegenheid voor alle trance en progressive minded dance liefhebbers om deze drie, award na award winnende, dj’s te bewonderen.
Speciaal tijdens dit event zal Smirnoff Experience een 2e zaal hosten in de Statenhal. Met Ken Ishii en Michel de Hey als vertegenwoordigers van de techno. Laidback Luke en Benny Rodrigues als de 2 meest talentvolle dj’s van dit moment en Stef die altijd voor verrassingen zorgt, zal Smirnoff Experience in deze, wat kleinere, zaal zeker voor een groot feest gaan zorgen.
Kaarten kosten € 35 en kunnen gekocht worden bij vrijwel alle bekende voorverkoopadressen in de grotere steden en bij alle Ticketbox verkooppunten in ons land.
Voor meer informatie over dj’s, vervoer, locatie etc. kijk op www.capitalevents.nl.

(toegevoegd:07-10-2002/10:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws