Bitte ein Beat! viert 2 jarig bestaan

Partyscene Redactie | 10 maart 2002
headlines


Het is al vaak geschreven door onze partyreporters maar Yourelement timmert al weer twee jaar keihard aan de weg met hun BEB! concept. Om het 2-jarig bestaan te vieren wordt er op 18 oktober voor 3000 bezoekers Bitte ein Beat Celebration georganiseerd in de vernieuwde Locomotion te Zoetermeer. Tevens wordt alweer het 5de deel gereleased van de BEB! compilatie die gemixed is door JamX & De Leon a.k.a. Dumonde.

Maar liefs 2 zalen zullen worden opgedeeld in een Release en een Reunion Area. De line-up van de Release Area bestaat onder andere naast JamX & De Leon [aka Dumonde] en DJ Isaac uit de residents DeazD en Charly Lownoise. In de Reunion Area zullen alle DJ’s acte de presence geven die ooit een Bitte ein Beat CD hebben gemixed te weten; Pulsedriver(CD #1), Greencourt(CD #2), Cosmic Gate(CD #3) en Tillmann Uhrmacher(CD #4) draaien. Verder zullen het Essential DJ Team en Deepack de avond passend aanvullen.

Groots vuurwerk zal rond 22:00 in heel Zoetermeer en omgeving te aanschouwen zijn om het heugelijke feit te vieren. Een gedeelte van Locomotion zal omgetoverd worden tot een grote Feest Promenade. Het belooft een spectaculaire avond te worden vol muziek en veel verassingen in een feestelijke sfeer.

(toegevoegd:03-10-2002/16:27)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws