Armin en Ferry’s platenperikelen

Partyscene Redactie | 10 maart 2002
headlines




Armin van Buuren kwam aan op Schiphol vanuit Ibiza en was onderweg naar zijn residentie in de Godskitchen toen z’n bagage niet arriveerde. Het zou niet de laatste keer zijn in de 24 uur die volgden. “Ik raakte volledig in paniek”, vertelt Armin. “De volgende ochtend moest ik alweer verder vliegen naar L.A. terwijl mijn koffers pas om 12.30 zouden aankomen.” Gelukkig kon van Buuren een vlucht later nemen en leek het leed geleden.

Toen Armin echter in L.A. landde bleken zijn koffers daar wéér niet te zijn. Gelukkig had hij 18 platen en 10 cd’s apart gehouden zodat hij toch nog een fatsoenlijke set kon draaien in het Mayan theatre. Pas bij de volgende vlucht naar Washington waren de Bagage Goden Armin van Buuren weer gunstig gestemd. “Ik was gelukkig in de gelegenheid om mijn platenkoffer naast me te houden in het vliegtuig. Maar het is een ervaring die ik nooit meer vergeet.”
Ferry Corsten is er tot nu toe redelijk tussenuit gesprongen wat vermiste bagage betreft maar hij keek wel raar op toen hij vorig jaar in de Godskitchen Global Gathering moest draaien. Ferry was vlak na Tall Paul aan de beurt. Toen hij zijn koffer opende ontdekte hij tot zijn ontzetting dat er geen enkele plaat in zat die hij herkende.

Op dat moment realiseerde Ferry dat hij en Tall Paul per ongeluk hun platenkoffers hadden verwisseld. Tall Paul stond al een set lang te draaien met zijn platen! Gelukkig kon hij wat platen lenen van Tall Paul en Fergie waardoor hij toch nog een redelijke set in mekaar wist te draaien. Ferry: “Het gevoel dat de dj tas niet die van mij was is me nog lang bijgebleven.”

(toegevoegd:03-10-2002/11:15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws