Reactor_ Sound Architecture samen in Now & Wow

Partyscene Redactie | 10 februari 2002
headlines


Deze samenwerking is tot stand gekomen uit de wil om kwaliteit te bieden in een tijd waarin kwantiteit binnen de dancescene de boventoon voert. Met techno als basis, maakt de organisatie dankbaar gebruik van de mogelijkheden die de locatie hen biedt. In twee zalen zullen zowel de stevige en pure kant van techno als het warme en diepe tech-house maximaal tot hun recht komen. Men moet kunnen rouleren. Now&Wow is op 18 oktober de locatie waar dit evenement plaats zal vinden. Gevoed door de industriële omgeving zal hier het Reactor_Sound Architecture-concept maximaal tot haar recht komen.

In de Now-zaal zal Techno met hoofdletters geschreven worden door Technasia aka Charles Siegling, Pascal F.E.O.S. Claude Young en Joachim. De Wow-zaal brengt een warmer, dieper en zachter onderkomen. Ook hier staan artiesten geboekt die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend. Justin Robertson, Billy Nasty en Aril Brikha zullen in deze zaal een volwaardig programma brengen. Billy Nasty die doorgaans bekend staat om zijn technosets zal speciaal voor dit evenement het beste van techhouse en electro combineren.

Om het publiek centraal te stellen en het clubgevoel te onderstrepen zullen er voor deze avond een gelimiteerd aantal kaarten worden verkocht. En met het oog op de verhuizing naar het nieuwe onderkomen van Now&Wow (Van Nelle Ontwerpfabriek), zal Reactor_Sound Architecture alles op alles zetten om een onvergetelijke eerste editie te produceren. De statige locatie wordt dan ook waardig in sfeer gebracht.

Reactor_Sound Architecture

Datum: vrijdag 18-10-2002
Locatie: Now&Wow St.Jobsveem
LLoydstraat 10 Rotterdam
Prijs: 20 euro
Web: www.reactor-events.com.

Programma

NOW
Technasia (Sino, France)
Claude Young (Djax, Detroit)
Pascal F.E.O.S. (PVrecords, Cocoon)
Joachim (Sound Architecture, ON)

WOW
Justin Robertson (Bugged Out!, UK)
Billy Nasty (Tortured Records, UK) SPECIAL ELECTRO/TECHHOUSESET
Aril Brikha (Transmat)

"KAARTJES WINNEN? GA NAAR DE GELIJKNAMIGE RUBRIEK LINKS IN HET MENU"

(toegevoegd:02-10-2002/12:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws