DJ HYPE in gespiegeld Rotterdam

Partyscene Redactie | 30 september 2002
headlines



Met trots presenteert Subtronics dan ook deze derde editie genaamd Enter the Dragon. Verder vindt deze gehele week het internationale nieuwe-media festival MadreTTor plaats.

MadreTTor bestaat uit twee verschillende dimensies: onze realiteit en de cyberrealiteit. Het is de spiegeling van moederstad Rotterdam in cyberspace. Net als Rotterdam is het een havenstad, waar verschillende personen komen en gaan met producten en ideeën uit hun eigen cultuur. Ze drijven handel en gaan weer verder naar andere havensteden. MadreTTor functioneert parallel hieraan als havenstad waar individuen komen om kennis uit te wisselen, kunsten en vaardigheden te vertonen en anderen te inspireren met hun creaties.

Madrettor bestaat continu in cyberspace maar manifesteert zich af en toe in de onze wereld in wat wij dan een festival noemen.

Twee video kunstenaars van dit festival; DirtyBrownVisuals & The C-men zullen tijdens Subtronics op de 5 schermen die in de zaal hangen een visueel spektakel verzorgen.

Donderdag 3 oktober vanaf 20.00 uur en vanaf 23.00 uur Subtronics/DJ Hype @ Off_Corso, Kruiskade 22 Rotterdam. Entree €10 aan de deur check www.off-corso.nl voor meer info.

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Meldt je dan aan via onze website! We zijn met spoed op zoek naar een bedrijfsleider horeca (m/v) Kijk hier.

(toegevoegd:31-09-2002/11:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws