Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 28 september 2002
headlines


Basement Jaxx heeft bekend gemaakt dat zij al meer dan 30 tracks hebben geproduceerd voor hun nieuw te verschijnen album. De komende maanden worden de beste tracks uitgekozen. Het album zal aan het begin van de lente in de winkels liggen.


Voor het volgende album van Faithless zijn de bandleden op zoek naar een grote naam uit muziekland. De band heeft aangekondigd om in Januari 2003 weer de studio in te duiken. De leden hebben een wensenlijst met artiesten waar ze graag mee zouden samenwerken. Wie het uiteindelijk zullen worden blijft voor ons een verrassing, al weten we dat George Michael hoog staat genoteerd. Het nieuwe album zal aan het einde van 203 verkrijgbaar zijn.

Gatecracher heeft de complete line-up voor het NEC evenement op 16 november bekend gemaakt. Acts en dj´s die in ieder geval aanwezig zullen zijn, zijn: Underworld, X-Press 2, Josh Wink, FC Kahuna, Stanton Warriors, Judge Jules, Armin Van Buuren, Tiesto, Scott Bond, Tidy Trax, met dj´s Lisa Lashes, Andy Farley, Tidy Boys en Lab 4 Live. Deze aflevering van Gatecrasher voor 15.000 man zal de laatste zijn van dit jaar.

Ritchie Hawton en Sven Vath zullen in samenwerkingsverband een mix-album uitbrengen, gebaseerd op hun Cocoon Night op Ibiza. Cocoon Club Ibiza: “The Sound Of The Third Season” ligt op 28 oktober in de winkels. Het zal onder meer tracks bevatten van; Technasia, Swayzak, Slam en uiteraard eigen producties van Ritchie en Sven zelf.

(toegevoegd:28-09-2002/12:43)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws