Last Minute Guestlist: The Wide Spectrum Presents, Thursday Shuffle

Partyscene Redactie | 26 september 2002
headlines


Thee Wide Spectrum is ėėn van de vele concepten die de organisatie Sound Architecture in Rotterdam neerzet. Zoals de naam ‘The Wide Spectrum’ al doet vermoeden zijn er op deze avond geen muzikale grenzen. Op 25 september werd in .off_corso de spits afgebeten met de eerste officiële editie, waar op die avond drum&bass en electro centraal stonden.

De komende editie zal het muzikale programma nog breder zijn. De grote zaal zal in het teken staan van ‘back to back’ en de stijlen zullen variëren van electro, house en techhouse. We hebben voor deze avond zes dj’s geboekt die als 3 duo’s op zullen treden. De lounge zal worden vormgegeven door de Shine Project Group. Hier zal onder leiding van Petra van Bennekum een foto-expositie worden gepresenteerd.

Alles heeft te maken en/of is geschoten te Off-Corso: vrienden, bekenden, kennissen, dj's, danseressen, anonieme strangers, etc. Deze expositie duurt tot en met 21 october. Vier dj’s zullen de volledige line-up op deze avond completeren.

Upper Floor:

- STEVE RACHMAD (Music Man) vs STEFFI (Klakson)
Steve Rachmad behoeft geen uitleg. Hij is op het moment ėėn van de beste techno dj’s in Nederland en in het buitenland groeit zijn populariteit enorm. Dat zijn ster rijzende is blijkt wel uit het aantal buitenlandse boekingen. Naast zijn residencie bij het Gentse Kozzmozz zijn er nog maar weinig landen waar hij nog niet gedraaid heeft. Hij zal speciaal voor deze avond zijn electroplaten uit de kast halen. Steffi heeft haar sporen al ruimschoots verdiend in de electroscene. Met haar eigen electro-avond Elechicks heeft zij al menig grote electro-dj of live-act mogen ontvangen. Tevens beheert zij samen met Dexter het electrolabel Klaksonrecords, waarop al een aantal klassiekers zijn verschenen.

- BENNY RODRIGUES (Now&Wow) vs JOACHIM (ON)
Dit wordt een regelrechte krachtmeting tussen de twee grootste techhouse talenten van Nederland. Benny Rodrigues heeft al op jonge leeftijd bewezen dat hij veel in zijn mars heeft. Samen met Joachim is hij de belichaming van de nieuwe generatie dj’s die de dienst uit gaan maken. Joachim heeft sinds een jaar de succesvolle ON avonden in .off_corso, waar hij naast alle groten der aarde heeft gedraaid.

- SEUTEK (Electrorock) vs DAVID V (Enzovoort)
Seutek en David V bijten de spits af deze avond met een fusie van house en electro. Deze twee heren zijn al enkele jaren actief in de Rotterdamse underground en hebben hun eigen aanhang weten te creëren, door keer op keer een kwalitatief hoogstaande set neer te zetten. Kortom twee dj’s die nooit zullen vervelen.

Ground Floor:

Host: Shine Project Group, met een foto-expositie gepresenteerd door Petra van Bennekum.

Dj’s: Juha (Shine), Isis Valentine (Transformers), DJeremy (Rapture), Leroy (AL:SO), Expositie: open vanaf 19:00
The Wide Spectrum: van 23:00 tot 05:00
Entree: 5 euro, geen voorverkoop!!!

Voor info: info@soundarchitecture.nl

Win een gastenlijstplek voor vanavond. Ga naar "WINNEN".

(toegevoegd:26-09-2002/14:06)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws