Wat kun je verwachten van de nieuwe aflevering van Axenightguide.nl?

Partyscene Redactie | 26 september 2002
headlines


Aanstaande zaterdagavond wordt bij V8 een nieuwe aflevering van Axenightguide.nl uitgezonden. In de aflevering staat dj Marcello centraal die dit weekend met Chemistry het 7.5 jarig jubileum viert. Hij vertelt hierover en laat zijn drie favoriete platen horen. Verder een reportage van het ‘booming’ nachtleven van Rotterdam en nieuws over een nieuwe manier om achter de naam van een onbekende artiest en titel te komen, met je mobiel!
Jij kunt aanwezig zijn bij de opnames van Axenightguide.nl in Amsterdam. Ga naar de Axenightguide.nl en meld je aan. Aanstaande woensdag worden twee afleveringen opgenomen. Gasten in het Americain Hotel zijn Erick E. en Roog. Dj host is Victor Coral.
Let op: ben jij een party promotor en wil je jou feest onder de aandacht brengen bij Axenightguide.nl? Ga dan snel naar 451° in de Amsterdamse Leidsestraat en laat je boodschap achter in de Party Promo Booth. Alle promo’s worden op de site van Axenightguide.nl geplaatst. De vijf beste krijgen een plekje in het programma.

Axenightguide.nl
V8
Zaterdag 18.30

(toegevoegd:26-09-2002/13:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws