Brett Dancer en Larry Heard in Club Paradiso

Partyscene Redactie | 24 september 2002
headlines


Deze vrijdag staan in de nieuwste clubavond van Amsterdam niemand minder dan Brett Dancer en Larry Heard. Wij geven je alvast een korte introductie:

Brett Dancer is naast dj, oprichter van het label Trackmode recordings dat vanuit NYC opereert. Op Trackmode komen releases uit van o.a. Theo Parrish, Alton Miller, Glenn Underground en Son Dexter. Naast het label, dat in de underground deephouse-scene door de hoogwaardige produkties veel aandacht krijgt, is Dancer ook verantwoordelijk voor de distributie van Alleviated Music; het label van Larry Heard.

Larry Heard uit Chicago wordt gezien als een legende of misschien beter: de legende. Vraag een willekeurige houseproducer wie een grote invloed heeft gehad op zijn werk en de kans is erg groot dat op zijn lijst de naam van Heard zal prijken. Natuurlijk is de lijst van houseclassics van de hand van de meester onverbiddelijk lang; Samen met Robbert Owens was Heard Fingers Inc. en onder de noemer Mr. Fingers & Larry Heard kwamen tracks uit als Distant Planet, Can You Feel It, Stars en veel andere. Na een korte periode van frustratie in de muziekindustrie en het feit dat anderen zijn muziek op illegale manier aan de man brachten heeft Dancer dankzij zijn enthousiasme en professionaliteit Heard weer zover gekregen de studio in te duiken. Getuige de prachtige vocale en ingetogen produkties heeft hij daarmee blijkbaar weer volop vertrouwen in zijn housetoekomst gekregen.

Aankomende vrijdag dus Larry Heard en Brett Dancer in club Paradiso. In de BG ROOM staan Kindred Spirits mannen DJ Wix en KC the Funkaholic. Een kaartje kost 16,50 euro en de avond begint om 24.00.

Bron: Club Paradiso

(toegevoegd:24-09-2002/13:39)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws