Chemistry professionaliseert activiteiten

Partyscene Redactie | 24 september 2002
headlines




Aankomende zaterdag bestaat Chemistry maar liefst 7,5 jaar. Er is in deze periode veel veranderd, zowel bij de organisatie zelf als wel in de Nederlandse dansscene. Dansmuziek is in Nederland niet langer ‘underground’ meer, maar richt zich op een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking. Commerciële activiteiten lijken door toenemende concurrentie steeds belangrijker, en bij menig feestorganisatie heeft marketing zijn intrede gedaan. Zo ook bij Chemistry, dat dan ook vandaag haar nieuwe programmering presenteerde. Een programmering die uitstekend past in een meer op commercie gerichte lijn welke de organisatie al jaren geleden heeft ingezet.

De nieuwe programmering ziet er als volgt uit:
Eerste zaterdag van de maand: Marcello solo
Chemistry: “Marcello Solo is al jaren een vaste waarde in de Chemistry-programmering. Als één van de mede-oprichters is Marcello meer dan wie dan ook het visitekaartje van Chemistry. Zowel in binnen- als buitenland. Nog steeds staat Marcello te boek als een van Neerlands populairste deejays getuige zijn performances op events zoals Sensation, Four Elements en Dance Valley. Echter op deze events is het lastig voor de bezoekers om met hun favoriete deejay in contact te treden. Marcello Solo is dus de avond bij uitstek om de relatie met fans/leden uit te bouwen én Marcello als DJ in de schijnwerpers te houden met zijn eigen maandelijkse clubavond.”

Tweede zaterdag van de maand: Housewarming
Chemistry: “Housewarming zal een belangrijke link krijgen met erotiek. Sex sells, maar de praktijk heeft voor Chemistry inderdaad uitgewezen dat de events met een erotisch thema als zeer succesvol konden worden bestempeld. De warme, geile klanken van de housemuziek bieden Chemistry dan ook alle vrijheid om rond erotiek een vast concept te bouwen.”

Derde of vierde zaterdag van de maand: Expect the Unexpected
Chemistry: “Expect the unexpected (werktitel) is een concept waarin wordt ingespeeld op zeer uiteenlopende actuele zaken. Zo kan er tijdens deze avond aandacht worden besteed aan de dood van Jim Morrison, Bob Marley maar ook aan de volle maan, Chinees Nieuwjaar, de lancering van de Chemistry-DVD, 15 jaar ‘house’ in Nederland, etc.”

Laatste zaterdag van de maand: Mainstage
Chemistry: “Chemistry onderkent een behoefte aan verdieping en verbreding in dance concepten bij het publiek. Het wil ervaren, ondergaan, verrast en vermaakt worden. Jongvolwassenen willen steeds meer elementen uit de dance cultuur belicht zien in hun avond uit. Uitgaan is tegenwoordig niet alleen meer ontspanning, maar vooral ook een way of life waarbinnen de factor entertainment een steeds prominentere rol speelt. Bij de ontwikkeling van mainstage is met deze punten rekening gehouden.”


(toegevoegd:23-09-2002/16:02)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws