Report: Metz in het Prinsestheater

Partyscene Redactie | 17 september 2002
headlines


Aan promo-exposure voor de aankondiging van deze avond geen gebrek. De veelvuldige driehoeksborden met Metz en Roog erop konden niet over het hoofd worden gezien in de stad Rotterdam. Insiders weten ook dat Metz wederom hoogtij gaat vieren. Een gezellige drukte had zich verzameld in de zaal, de bovenverdieping was ook geopend. Dus kon een overzichtelijke blik in de zaal worden geworpen vanaf het balkon. Op deze bovenverdieping was ook het buffet. Lekkere exotische hapjes konden daar worden genuttigd.

Qua aankleding van de zaal was het vrij rustig gehouden dit keer met veel lichtwerk, maar geen vj , weinig decoratie, geen dansers. Althans, deze Metz dan, de volgende editie is weer een verrassing. Deze Metz wel Roog en wel veel gezelligheid.
De drukte kenmerkte zich door de trouwe bezoekers van Metz plus de aanwezigheid van enkele BN’ers. (lees: de blonde breedlachende zwemster en de Ken-model/ acteur c.q. dj waren bijvoorbeeld ook present).

De opening van de avond werd gehost door twee ‘Rotterdamse meiden’. Elke Metz zal door een andere bijzondere persoonlijkheid geopend worden. Het thema van de eerste drie Metz’ luidt: ‘Invites the sound of…’, waarbij een prominente, bekende club dj zijn sounds ten gehore kan leggen. DJ Roog nam, na wat fileproblemen, zijn bekende plaats in achter draaitafels. Duidelijk is dat zich achter Roog altijd een groep trouwe partygangers schaart. Een paar uren liet hij soulfulle club horen, veel bongo’s, veel funk, kortom erg vrolijk. Het publiek vermaakte zich wel op zijn positive beats. Beetje dansen, beetje socializen, beetje genieten van de laatste dag van het weekend. Een kort intermezzo van twee drummers achter de dj zorgde voor een leuke afwisseling. Complimenten voor deze twee heren die zeker capabel waren het publiek te boeien met hun drumkunsten.
Dj Franco Rolini nam hierna de decks over van Roog en begon zijn set met ‘Tim de Luxe, It just won’t do’….dansen dus!
Tot ongeveer middernacht was Prinsestheater met deze eerste Metz een lekkere en gezellige voltooiing van het weekend. De eerste, geslaagde, editie van het nieuwe seizoen van Metz on Sunday zit erop. De volgende Metz vindt plaats op zondag 20 oktober aanstaande.

Tekst: Trish

(toegevoegd:17-09-2002/13:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws