Autumn Departure ontmoet Richter

Partyscene Redactie | 16 september 2002
headlines


Autumn Departure is het vervolg op Summer Departure. Op 21 september wordt er echter niet zoals bij deze eerdere editie terug gekeken op de Roxy maar naar de Richter. 36 op de schaal van Richter, zoals de volledige naam luidde, is de plek waar vroeger de Wasteland feesten werden gegeven. Bovendien werden ook de vroegere afleveringen van RuR van daar verzonden. Elke vrijdag was Cassie 6 de vaste DJ. En nu, op Autumn Departure, gaat Cassie in een unieke vier uur durende set zijn klanken van toen verweven met zijn klanken van nu. Oftewel de oude Richter vrijdagavond nieuwe stijl.

Het belooft een mooie avond te worden. Na toelating door de doorbitch (Don´t worry just be yourself) zal je onder handen worden genomen door de onnavolgbare Wannabe a Star & Miss B-have terwijl je wacht op de lift. Na een spectaculair ritje in de lift wordt je boven ontvangen door de klanken van Daniel Abrandis en DJ Timmy (Luvdancin). Cassie 6 zal in de hoofdzaal draaien terwijl hij vocaal ondersteund zal worden door de Soul Hustlers. Bovendien zullen er de gehele avond diverse acts worden gepresenteerd door So…Unknown.
Oftewel weer een compleet avondje uit waarbij ouderwetse klanken samen zullen vallen met het nieuwste van het nieuwste en waar de old school de fashionably hip van vandaag zullen ontmoeten.

(toegevoegd:16-09-2002/12:28)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws