Multigroove: "The delicate sound of thunder"

Partyscene Redactie | 9 oktober 2002
headlines

In de periode van ’92 en ’93 werd de naam gevestigd door de kenmerkende sound uit die tijd, nu genaamd “oldstyle”. Voor afgelopen zaterdag stond er een editie in de Borchland hallen gepland. Dit sportcomplex werd omgetoverd tot twee zalen, waar de hele avond stevig gedraaid werd. In de grote zaal werd de aftrap verzorgd door Yves de Ruyter, die vrij trancy draaide. Reden genoeg om een kijkje te nemen in de kleine zaal, waar Sunny D een stevige hardstyle set weggaf. Darkman nam het roer hier over, en zette de lijn goed voort.

Don Diablo, Multigroove resident, liet in de grote zaal iedereen flink uit zijn dak gaan, gevolgd door Isaac. Vervolgens trad het duo Russenmaffia aan, die toch wel iets meer gas hadden kunnen geven. De set van de twee Duitsers zat goed in elkaar, maar was na het horen van de twee voorgaande dj’s toch iets te soft. Na Russenmaffia de beurt aan de Italiaan Technoboy, die immens populair is onder vele “hardstylefreaks”. Technoboy staat garant voor een keiharde set, en dat bewees hij tijdens deze Multigroove opnieuw. Als afsluiter koos de organisatie voor Dana vs Pavo, die dus samen achter de decks kropen. Het publiek werd door hen getrakteerd op een stevige portie oldstyle, waarbij alle remmen los gingen.

In de kleine zaal werd de hele avond geknald, onder meer door de dj’s Schwarzepuppen, Brennan & Heart en Lenny Dee. Deze zaal sloot om 05:30, zodat iedereen zich op een gegeven moment verzamelde in de grote zaal, wat erg gezellig was! Multigroove was een topfeest, mede door de intens goede sfeer onder het publiek.

De volgende Multigroove vindt plaats in de Hemkade, op 9 november. Tijdens deze “reunion” staat de oldstyle sound centraal, met dj’s als Buzz Fuzz, Bonzai Classic Trax en Franky Jones.

Tekst: Saskia de Boer

(toegevoegd:10-09-2002/13:02)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws