Nieuwe Lemon 8 "Inner Sanctuary Sessions" over 3 weken in de winkel

Partyscene Redactie | 9 oktober 2002
headlines


Zijn discografie is zowat een meter lang en alleen al de laatste 2 jaar telt zo'n 25 producties en remixes voor de meest uiteen lopende labels over de hele wereld.
Deze laatste 2 jaren stonden vooral in het teken van The Inner Sanctuary Sessions. De serie 12"es die hem wereldfaam brachten. Onder deze noemer maakte hij ook zijn remixen en het zijn deze producties die op de Inner Sanctuary Sessions album te horen zijn. 20 tracks en remixes van één en dezelfde persoon is vrij uniek te noemen. Niet voor niets wordt hij in Engeland al vergeleken met Timo Maas.
Zijn niet aflatende stroom van producties in combinatie met een instant herkenbare sound zijn te vinden op deze 2 CD's. Zorgvuldig aan elkaar gemixed neemt Harry Lemon8 je mee op zijn zoektocht naar warme, vernieuwende sounds die het midden houden tussen tech-house en progressive. Een goed voorbeeld is 'New york, New york' die gelanceerd zal worden als deel 4 in The Inner Sanctuary Sessions. Ongetwijfeld één van de meest gezochte tracks van het afgelopen jaar, nadat John Digweed vorig jaar de primeur had in de vermaarde club Twilo.
Satoshi Tomiie, John digweed, Seb Fontaine, Graham Gold, Sasha, Timo Maas, Max Graham, James Holden, Danny Tenaglia en vele anderen behoren inmiddels tot zijn fanbase en Lemon8 lijkt definief te zijn toegetreden tot het selecte gezelschap van de internationale DJ-elite. Het afgelopen jaar bracht hem van Australië naar de VS, van Zürich naar Istanbul, van Nieuw Zeeland naar Polen en maakte hij zijn opwachting op Lowlands, Lovefields, Extrema en vele andere festivals in binnen- en buitenland. Nu dus ook op je eigen CD-speler.

(toegevoegd:10-09-2002/10:33)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws