«O» Trophy geeft nieuw talent een kans

Partyscene Redactie | 9 april 2002
headlines



De winnaar van deze DJ contest kan rekenen op een gouden plaat, een aanzienlijk geldbedrag, enkele optredens in «O» Dance Theatre en optredens bij radiostations als Fresh FM en Radio 538. Voor aankomend talent kan dit dé kans zijn om door te breken in de harde en moeilijk doordringbare DJ-wereld. Inmiddels zijn de 32 deelnemers geselecteerd voor de voorrondes. In totaal zijn er meer dan 200 inzendingen binnen gekomen!

De voorrondes worden gehouden in de twee locaties van «O» Dance Theatre op vrijdag 6 en vrijdag 13 september en zijn uiteraard voor publiek toegankelijk. Het publiek heeft immers een belangrijke invloed op de beslissing van de jury omdat de klasse van een DJ mede wordt bepaald door het enthousiasme van het publiek. Net als vorige jaren wordt er tijdens de voorrondes ook goed feest gevierd. Na de optredens van de deelnemers wordt er plaats gemaakt voor de DJ’s die hun sporen reeds verdiend hebben zoals Mark van Dale, Promiss, Erick E. et cetera.

De halve finale en de finale worden op zaterdag 14 en zaterdag 21 september gehouden tijdens de S«O»S, The Sound of Saturday. Uit alle voorrondes en de halve finale zullen uiteindelijk 4 finalisten overblijven. Deze finalisten krijgen ieder een half uur de tijd om tegenover een deskundige jury te laten zien wat ze kunnen. De jury bestaat uit boekingsagenten, producenten, clubeigenaren, DJ’s en uiteraard een volle zaal publiek.

(toegevoegd:04-09-2002/16:14)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws