The Getaway niet blij met The Getaway

Partyscene Redactie | 9 april 2002
headlinesSinds Playstation2: The Getaway begonnen is met een campagne ter ondersteuning van het feest aanstaande zaterdag in de Amsterdam Studios, worden de organisatoren van het gelijknamige The Getaway ‘platgebeld’ door mensen die de twee partyconcepten door elkaar halen. Om het verschil even uit te leggen: The Getaway is een serie feesten van een stel Amsterdamse vrienden die inmiddels party’s hebben gegeven in Hotel Arena, Paradiso, de voormalige club Loos en Het Buitenland. Deze feesten kenmerken zich door een groot ‘do-it-youself’ karakter waarbij commercie op de tweede plaats komt. Dit in tegenstelling tot het Playstation feest, waarvan de organisatie in handen is van Full Circle. Dit Haagse organisatiebureau is van dj Stef en doet ook zaken met Smirnoff Experience en Capital. The Getaway heeft inmiddels een mailing de deur uitgedaan die we hier letterlijk citeren:

“We hebben gehoord, en jullie misschien ook, dat er zaterdag 7 september een feest genaamd The Getaway gegeven wordt in de Amsterdam Studio's.
Wij, The Getaway zoals jullie die kennen, hebben hier niets mee te maken. Het zal ook niet lijken op "The Getaway" feesten die jullie gewend zijn. Het is een initiatief van "Sony Playstation", dus of dat leuk wordt?...
Wij gaan in ieder geval niet!
Verder zijn we wel met allerlei leuke dingen bezig, waar jullie binnenkort meer over horen.”

Groeten,

Het Getaway team

Partyscene geeft overigens kaarten weg voor Playstation2: The Getaway. Check “WINNEN”.

(toegevoegd:04-09-2002/14:27)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws