Officiele opening Club Las Palmas groot succes

Partyscene Redactie | 9 februari 2002
headlines

Rond 01:00 een goede rij aan de deur, veel genodigden, dat was duidelijk. Eerste officiële voetjes in Las Palmas, wat een ruimte, wat een kleuren, wat een licht is het eerste wat er binnenschoot. Las Palmas lag in een zee van licht, kleuren, gereflecteerd op muren, pakhuispilaren en natuurlijk op de in groten getale aanwezige dansende massa.

Een lange bar, ook sfeervol verlicht, voorzag het gemêleerde publiek van haar drankjes. Het publiek dat op deze avond aanwezig was, is niet in één woord te comprimeren. Zeer positief overigens. Dertigers, trendy partygangers, attention junkies op het podium, vele bekenden van het ons-kent-ons Rotterdam vulden de kleurzee genaamd Las Palmas. Het was wel even wennen voor dansend Rotterdam om de eerste danspasjes te zetten in een nieuw psychedelisch dansparadijs. Maar al snel leek het publiek zich thuis te voelen en was de sfeer relaxed, zeer gemoedelijk en vriendelijk.

Het was druk op deze opening en dat al op een relatief vroeg tijdstip. Dj Dwin stond achter de fel oranje verlichte dj plaats. Erg vrolijk en kleurrijk vormgegeven, de dj straalt. De steekwoorden ‘groovy en funky’ was het beloofde credo voor de muziekstijl van Las Palmas. En deze belofte kwam de bevlogen organisatie zeker na. Dj Dwin liet soulfulle clubnummers horen. Voor de afwisseling was er een kleinere zaal aan de zijkant. Rustiger werd er daar niet gedraaid, stevige club sounds van Jayh Samson en ook een aangename set van Edwin Bazen, maakten het goed toeven in deze kleinere zaal. In de main zaal was het Robert Feelgood die ondertussen de decks had overgenomen met een funky set met veel vocalen. Oei, alleen het geluid was dermate afgesteld dat het vaak dichtbij de pijngrens naderde, hard, soms zeer hard en veel hoge tonen. MC Nova, ietwat verlaat, sierde inmiddels (af en toe) de sounds met haar vocalen.

Van de ruime loungeplek met witte kussens achter de dj werd gretig gebruik gemaakt, een zeer geschikte plek voor een visionaire blik in de zaal en even te chillen. Eindelijk, de prominente dj Marysol nam haar intrede, ook ietwat verlaat. Zij maakte van de late uurtjes een goed feest, stevigere sounds, maar uiteraard nog altijd erg funky en groovy…

Club Las Palmas is officieel een feit en zal de nodige consternatie laten ontstaan in uitgaansland. Een nieuwe club in een geweldige locatie heeft zich ontpopt, mensen komt dat zien, komt dat zien!

Tekst: Trish

(toegevoegd:02-09-2002/15:16)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws