Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 31 augustus 2002
headlines


Ibiza DJ John ‘00’ Flemming houdt vanaf nu zijn zeldzame platencollectie ver van zijn konijn vandaan. Het vriendelijke huisdier genaamd `Buddy` heeft een uiterst bijzondere smaak voor vinyl. John had zijn platen goed verstopt maar was niet helemaal in zijn sas toen hij in Euphoria aan het draaien was. Het idee dat Konijn Buddy sommigen van zijn exclusieve testpressings thuis zou oppeuzelen speelde door zijn gedachte. Buddy heeft een grotere platenverslaving dan John `00` Flemming zelf.

Frankie Knuckles vind dat hij niet meer past in de Ibiza-scene.
De New Yorkse dj zegt verrast te zijn dat hij na debuut op Space terug werd gevraagd.
Frankie is helemaal door het dolle heen dat hij dit jaar weer terug is maar vind zichzelf niet in de Ibiza-sfeer passen. Hij vertelde dat hij op muzikaal gebied op een compleet andere golflengte zit dan al de andere dj-collega´s op het eiland. Dat geeft hem het gevoel dat hij het buitenbeentje van scene is. Arme Frankie toch….
Knuckles won vorig jaar op Ibiza “The Godfather Award” onder de dj´s….


In het weekend van 6 september viert Ministry of Sound haar verjaardag. Spoony en Femme Fatale zullen het feestelijke weekend inluiden samen met residents Norris Windross en Master Stepz. Groove Armada zal op zaterdag 7 september een acht uur durende set presenteren in de Baby Box. Deze dag zal tevens worden versterkt met een samenwerkingsverband tussen de labels Defected en Rulin. Dj´s Sandy Riviera en Kidstuff nemen de leiding. In de bar zullen Gareth Cooke, Nick Bridges Junior Jack and Kid Crème spelen.

Tijdens de MTV video Music Awards nam de rapper Eminem in totaal vier awards in ontvangst. Eén daarvan was voor “beste video van een mannelijke artiest”. Em vond het nodig om househeld “Moby” nog even een meisje te noemen wat resulteerde in een luid boegeroep vanuit het publiek. Het blijkt maar weer dat “Moby” een ferme aanhang aan fans heeft. Dit is vooral te merken aan de massale opkomst tijdens zijn tour in Engeland. Hij heeft er zelfs extra data aan bij moeten voegen.

(toegevoegd:31-08-2002/12:05)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws