Last Minute Guestlist voor XXL Special Club Risk/Winkel van Sinkel

Partyscene Redactie | 30 augustus 2002
headlines


Als inluiding van het nieuwe “indoor”-seizoen kan er aanstaande zaterdag als voorproefje doorgefeest worden tot 07.00 uur. Geen buitenlandse DJ’s maar een reguliere zaterdagavond die een keer voor de verandering tot 07.00 uur duurt. Muzikaal wordt er naar een hoogtepunt gewerkt en de DJ’s die zullen aantreden zijn in volgorde van opkomst:

Rossa heeft reeds eerder gedraaid in de Winkel van Sinkel en wat er op valt aan deze vrouwelijke DJ is haar ritmische muziekkeuze en het gemak waarmee zij de plaatjes aan elkaar mixt.

Nuno dos Santos In Utrecht geen onbekende. Draait regelmatig in de Winkel van Sinkel en valt op door zijn breed georienteerde muzieksmaak. Warme klanken en zijn vooruitstrevende kijk op de muziek maken hem tot een van de nieuwe talenten die in de gaten gehouden moet worden.

Richard Resident DJ van Club Risk. Draait 1 x per maand in de Winkel van Sinkel. Richard’s energieke sets zijn keer op keer een verrassing en tegelijkertijd een verademing. Vol van klanken en heel veel ritme.

Erick E De laatste zaterdag van de maand is Erick E’s vaste avond in de Winkel van Sinkel en ook een van de hoogtepunten. Als Erick E draait beweegt eigenlijk alles en iedereen in de Winkel van Sinkel. We konden ons dan ook geen beter hoogtepunt bedenken om deze avond mee te beeindigen.

Openingstijden: 00.00-07.00
Entree: Eur 12,-/ leden Eur 10,-
Winkel van Sinkel
Oudegracht 158 (ingang a/d werf)
Utrecht

(toegevoegd:30-08-2002/10:48)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws