Nieuwe editie XCess met Gaetano Parisio

Partyscene Redactie | 27 augustus 2002
headlines



Na dj’s als Sven Väth, Dave Clarke, Rush, Green Velvet, Remy en vele andere zullen op deze editie Adam Beyer, Gaetano Parisio, Valentino Kanzyani en Emilio Ferreira plaats nemen achter the wheels of steel.

Adam Beyer afkomstig uit Zweden en een van de kopstukken van de huidige technoscene zal een 2,5 uur set ten gehore brengen. Deze dj bekend om zijn vooruitstrevende en niet te evenaren produkties was dit jaar al eerder te bewonderen als headliner op o.a. Shockers en het Awakenings festival.

Gaetano Parisio afkomstig uit Italië en ook bekent als Gaetek, begon in 1993 met dj’en. Zijn produkties staan bekend als pumping and energetic. Naast zijn drukke bestaan als dj/producer wist Gaetano 1999 ook tijd vrij te maken voor een uniek project namelijk Techcomminuty 4 Kosovo. Dit benefit project is opgestart om kinderen in oorlogs landen te helpen. Met dit project werkten o.a. samen Sven Väth, Laurent Garnier, The Advent, Surgeon, Marco Carola, Adam Beyer, Cari Lekebush, Ben Sims and James Ruskin. Techcommunity was een wereldwijd succes en de opbrengst is naar warchild gegaan.

Valentino Kanzyani, afkomstig uit Slovenië, is de main man achter de beroemde clubs als Ambasada Giavioli uit Slovenië. Na samenwerking met Umek in de studio onstond Recycled Loops, waarmee zij op tour gingen in Australië, Japan, Azië en Brazilië. Vooral bekend om zijn funky techno producties. Na zijn release House Soul op Carl Cox’s Intec label, behoort zijn naam tot de grote der aarde.

Emilio Ferreira, afkomstig uit Nederland, wordt getipt als de grote nieuwkomer als nederlandse techno dj. Afgelopen 19 april draaide Emilio onaangekondigd in kleine zaal op XCess. Deze dj wist toen met een afwisselende set van techno en electro de zaal vol te draaien, terwijl Sven Väth de mensen in de main hall vermaakte. Begin 2003 zal Emilio op een tour gaan met enkele kopstukken uit de internationale dj wereld.

Start : 22.00 – 05.00
entree : € 22.5 ex fee
waar : Power Zone, Amsterdam
url : www.xcess-events.nl

(toegevoegd:27-08-2002/10:52)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws