Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 25 augustus 2002
headlines


De hilarische hitfilm “Human Traffic”, waarin het wilde weekend van vijf vrienden op de voet gevolgd wordt krijgt een vervolg. De opnames voor dit tweede deel beginnen op zondag 15 september op Ibiza. Bepaalde scènes zullen daar tijdens het slotfeest opgenomen worden. Wanneer wij de film in de bioscopen kunnen verwachten is nog niet bekend.

Bedrock komt met een nieuwe mix-CD. Het schijfje, gecompileerd door John Creamer en Stephane K. is vanaf maandag 9 september verkrijgbaar.

De single “Love Story” van Layo & Bushwacka zal door de heren opnieuw worden uitgebracht. Op party-eiland Ibiza is deze track een enorme hit. De re-release zal verschillende nieuwe mixes bevatten, waaronder een versie van Tim Deluxe. De single wordt op het label XL-Recordings uitgebracht en zal vanaf medio oktober in de winkels liggen.


Wie is de beste dj ter wereld? Ook dit jaar kun je je stem uitbrengen voor DJMag´s World´s Best DJ. Vorig jaar waren er meer dan 500 dj´s genomineerd waarvan er 150 uit de Verenigde Staten kwamen. John Digweed ging er vandoor met de hoofdprijs. Of hij dit jaar zijn titel weet te behouden is nog maar de vraag. Tiesto en Sander Kleinenberg zijn goede kanshebbers voor dit jaar. Vanaf 6 september kunnen we allen starten met stemmen. Op 10 oktober sluiten de stembussen. Je kunt via een stemkaart uit de magazine stemmen of on-line op www.djmag.com. De winnaar wordt bekend gemaakt op 31 oktober in de Fabric. Uiteraard zijn hier velen party´s en dj-optredens aan gekoppeld.

(toegevoegd:24-08-2002/20:30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws