KidGoesting start met nieuwe electro-avond in Paradiso

Partyscene Redactie | 22 augustus 2002
headlines


Tijdens de eerste avond, woensdag 18 september, zal er onder andere een optreden van Stijn (Mijn Label/Antwerpen) plaatsvinden. Daarnaast blijft hij wekelijks als resident met _xerox op de dinsdag-avond electro draaien in Vaaghuyzen.

Ook zal in September de tweede release van BlackLabel in de winkel liggen. Deze release is van Zero db, de in Amsterdam woonachtige Nick Berjoan. In november komt de derde release uit; Comtron, een project van Bastian leden Bas Bron en Rimer Veeman.

In 1998 startte KidGoesting samen met Foreign en Goodwill onder de naam _xerox een wekelijkse electro avond in Café Vaaghuyzen in Amsterdam. Aanvankelijk werd er door het aanwezige publiek nogal sceptisch tegen deze muziek aangekeken, maar nu is het alweer enkele jaren de vaste hang-out voor een zeer breed publiek. Toen het kwartje begon te vallen bij een hoop mensen kon _xerox starten met het organiseren van feesten.

Ondertussen zat KidGoesting niet stil en richtte hij in 2001 met hulp van Rushhour zijn eigen BlackLabel Records op. Inmiddels is electro een geluid wat landelijk door het dance minnend publiek wordt opgepakt en worden KidGoesting en _xerox gezien als voortrekkers van de Nederlandse ‘electro-kar’. Vele dj-optredens volgde in o.a. Stalker, Doornroosje, Paradiso, Mazzo, Effenaar, Goudvishal, Nantes, Antwerpen, Brussel en Detroit. In oktober 2001 slaagde KidGoesting er in om het mysterieuze Ultradyne (Pi-Gao/Nu-Vorm) uit Detroit naar Nederland te halen, iets wat voor nogal wat beroering in de vaderlandse dance-pers zorgde, omdat het gerucht gaat dat de leden van Ultradyne betrokken zouden zijn bij het legendarische Drexciya en Dopplereffekt.

De eerste Liquid Sky avond vindt op woensdag 18 september plaats in Paradiso. We zullen tegen die kaartjes weggeven.

(toegevoegd:22-08-2002/12:47)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws