Voorbereiding Mystery Land loopt voorspoedig

Partyscene Redactie | 15 augustus 2002
headlines


Acht grote circustenten en divere buitenpodia staan inmiddels opgesteld evenals tientallen attracties rondom de feesttenten.

Bijna honderd artiesten en hun gezelschap worden verwacht. Radio 3FM en ID&T radio zullen het festival de gehele dag live uitzenden. Daarnaast maakt MTV opnames.

Van 12:0 tot 20:00 uur doet Tros 3FM een live verslag. Van 2.00 uur 's nachts tot 6.00 uur zendt Tros op 3FM de Mystery Land Afterparty uit, met een compilatie van de beste acts en performances van de avond.

ID&T Radio zal a.s. zaterdag tijdens het Mystery Land festival in Amsterdam eenmalig in de ether te ontvangen zijn. Op de frequentie 96.3 FM, dat op en rondom het festival terrein te ontvangen is, zal ID&T Radio vanaf 12.00 uur tot 00.00 uur het festival live verslaan. ID&T Radio zal voornamelijk live vanaf het eigen ID&T Radio podium, maar zal je ook op de hoogte houden van wat er verder op het festival gebeurt middels interviews, sfeer reportages en meer.

Kaarten voor Mystery Land zijn nog steeds verkrijgbaar voor €45 bij TicketBox, Free Record Shop en de bekende voorverkoopadressen. Kaarten die zaterdag aan de deur gekocht kunnen worden kosten €50. Meer informatie is te vinden op de website van Mystery Land te bereiken via www.id-t.com.

(toegevoegd:15-08-2002/16:25)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws