ROCKET CINEMA: JAWS vs ALEC SMART

Partyscene Redactie | 14 augustus 2002
headlines


Stichting Rocket Cinema, met zijn ‘thuishaven’ in Paradiso, Amsterdam, organiseert film evenementen onder het motto OLD FILMS – NEW MUSIC. Klassieke speelfilms worden naar een jong uitgaanspubliek gebracht met een nieuwe soundtrack gemaakt en live uitgevoerd door DJs, live bands en muzikanten. Met een voorstelling op het strand was de keuze meteen gemaakt: het moest Jaws zijn!

We bevinden ons in de druk bezochte badplaats Bloemendaal aan Zee, zusterstad van Amity Island op de Oostkust van Amerika. Al een tijdje worden zij geteisterd door een grote, witte haai, die graag een stukje mens op zijn menu zet. Het gemeentebestuur wil echter in alle kalmte verder en om een heisa te vermeiden wordt de eerste aanval geheim gehouden. Wanneer de haai echter opnieuw van zich laat horen, doen ze een beroep op politieagent Martin Brody (Roy Scheider). Hij moet, samen met bioloog Matt Hooper (Richard Dreyfuss) en haaienkenner Quin (Robert Shaw), met extra hulp van DJ Alec Smart en de Engelse Shark Expert & Choirmaster Michael Blass, de zee op om de haai te elimineren. Als de haai hen al niet voor is, natuurlijk...

Een grandioze horror met een mensenetende haai! Steven Spielberg leverde in de jaren zeventig met Jaws een groots succes af en jaagt ook nu nog steeds mensen de stuipen op het lijf! De onmiskenbare soundtrack wordt naar de 21ste eeuw gebracht door Alec Smart, DJ en muzikant die eerder “Brazil” en “Tokyo Drifter” heeft aangepakt bij Rocket Cinema.

Aanvang film: 21.00 uur
Voorprogramma: filmmuziek van DJ Annie Motion
Entree GRATIS!

Paradiso aan Zee
(naast Strandpaviljoen De Zomer)
Bloemendaal aan Zee

Neem een zwembandje of anti-shark missile mee!

(toegevoegd:14-08-2002/10:14)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws