Sneak Preview Club Las Palmas c.q. afterparty FFWD

Partyscene Redactie | 13 augustus 2002
headlines


Erg mooi en verrassend is de nieuwe locatie te noemen, toch nog met de stoere en robuuste uitstraling van het voormalige pakhuis van de Holland Amerika Lijn wat het ooit was.
Een besloten groep mensen van het Rotterdamse uitgaansland zette haar eerste voetjes in Club Las Palmas, voor velen met de overweldigende gedachte dat dit zeker niet de laatste keer zal zijn. In Las Palmas Cafe had Las Palmas haar premiere, georganiseerd door Club Las Palmas en Young Urbans. Deze laatsten gaan enkele keren per jaar hun eigen avond neerzetten, uiteraard met hun concept van Estoy Caliente Cafe.
De genodigden kregen deze avond ook de mogelijkheid een kijkje te nemen in de grote zaal van Las Palmas. Muziek was aanwezig, al klonk t allemaal nog een beetje hol door de weinige bezoekers die er waren op deze sneakpreview. Nog een paar weekjes (31 augustus aanstaande!) opent Las Palmas definitief haar deuren voor het publiek en zal, naar vele verwachtingen, elke week de essentie van muziek en uitgaan worden gepresenteerd.
Loungeplekken zijn er in overvloed te vinden, verfrissend met overal kleur. Menigeen had dan ook de kans gepakt om de eerste te zijn om op de loungeplekken neer te vleien. Hopelijk voor het zitvlak dat er nog lekker zachte kussen op komen... De dj in het midden van de zaal, verlicht. Muren in de kleuren blauw, groen, roze, noem maar op. Genummerde pilaren die in het midden van de dansvloer rijzen, fel belicht met talloze lampen. Aan licht(effecten) zeker geen gebrek in Las Palmas! Voor de wat meer exhibitionistisch ingestelde mens zijn er genoeg podia om de aandacht te trekken. De bar ziet er fris uit, veel wit zorgt voor een relaxte en mooie uitstraling. Ook complimenten voor de toiletten die erg chique gestyled zijn!
Toch doet de locatie ook aan Now & Wow denken, de robuuste uitstraling van een loods, de ruimte die het ademt, bestemd voor de trendy partyganger. Toch heeft Las Palmas geheel haar eigen concept en uitstraling. Er zal in de toekomst nog veel over Las Palmas worden geschreven en gepraat, zo'n geweldige locatie als dit is, krijgt dat!

Tekst: Trish

(toegevoegd:13-08-2002/11:29)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws