Grote dance inbreng op uitverkocht Lowlands

Partyscene Redactie | 13 augustus 2002
headlines



Dit jaar vindt het festival al weer voor de tiende keer plaats in de weilanden naast Six Flags. Dance heeft weer een belangrijke plaats ingenomen in de programmering. Junkie XL en Underworld zijn de namen voor het grote publiek.
Al jaren is de Bravo tent op Lowlands gereserveerd voor DJ’s van vrijwel alle dancestromingen. Op het driedaagse festival kun je iedere dag grote namen aan het werk zien. Wat dacht je van de vrijdagavond? Net je tent opgezet en snel naar de Bravo tent waar Darren Emerson, Timo Maas en Tiesto zullen zorgen voor het eerste hoogtepunt van het weekend. Op zaterdag is de grootste naam in de Bravo tent Zuco 103. Op zondag heeft de Lowlands een line up van een volwaardig dance festival. Dan begint het aan het einde van de middag al met DJ Shadow. Later die dag kun je nog Speedy J, Layo & Bushwacka, Benny Rodrigues, Umek en Sir Jamez aan het werk zien.
Dit jaar heeft Lowlands ook een Bacardi Bat Beats tent. Daar kun je onder andere KC The Funkaholic, Cassie 6, Club Bongo en Kareem Raihani verwachten. Lowlands 2002 is dus meer dan alleen langharige hardrockers en hanenkammen. Inmiddels is bekend dat Lowlands is uitverkocht. Degenen met een kaartje hebben dus geluk.
Lowlands zal plaatsvinden van 23 tot en met 25 augustus naast Six Flags Holland in de Flevopolder.

(toegevoegd:13-08-2002/10:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws