Roger Sanchez vier uur in Clubmore

Partyscene Redactie | 30 juli 2002
headlines



Op zaterdag 3 augustus 2002 organiseert clubrisk i.s.m. ROGER SANCHEZ Release Yourself in clubmore. Roger zal zelf gedurende een set van 4 uur zijn (US) zich van zijn beste kant laten zien in de intieme club aan de Amsterdamse Rozengracht. Hij zal voorafgegaan worden door TOM DE NEEF en boven in het prachtige restaurant NOMADS zal AFTERLIFE (Steve Miller) zijn kunsten vertonen.

Het succes van Roger Sanchez kan niemand ontgaan zijn de afgelopen jaren . Zijn album "First Contact" gooide internationaal hoge ogen. Met hits als "I Never Knew", "Another Chance" en "You Can't Change Me" behoort hij tot het internationale pop-podium. "First Contact" is een album dat je meeneemt op een magische tour en je na een uur weer terugzet op aarde.

Tom de Neef - aka Plastica - zal Roger Sanchez ondersteunen. Deze music-o-holic uit Belgie produceert al jaren op contante basis hoge kwaliteits platen die gesteund worden door niemand minder als Carl Cox, Pete Tong en Roger Sanchez. Afterlife zorgt voor de muzikale invulling in de prachtige bovenzaal Nomads.

Voor deze speciale avond maak je kans op een uniek Roger Sanchez pakket. Dit keer geven we namelijk niet alleen gastenlijstkaarten weg maar ook het nieuwe album van Sanchez. Als klap op de vuurpijl krijg je er ook een t-shirt bij. Wil jij kans maken op dit Roger Sanchez pakket, ga dan snel naar onze "WINNEN" rubriek.

(toegevoegd:30-07-2002/14:21)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws