Terugreis Dance Valley wordt afterparty

Partyscene Redactie | 30 juli 2002
headlines


Het idee is bedacht door studenten van de Hogeschool Holland. Ook zij liepen vorig jaar in de regen terug en hebben de chaos van het vervoer meegemaakt. "Dat kunnen wij beter." Moeten ze geedacht hebben. Daarom hebben ze zelf een afterparty georganiseerd. De HIP Afterparty biedt de Dance Valley feestganger een stijlvolle uitweg na Dance Valley.

DTF Productions organiseert op 3 augustus de HIP 2002 Afterparty. HIP staat voor House In Progress en is een uniek concept waarbij de feestganger na afloop van Dance Valley, het grootste openluchtfestival in Europa, met een luxe partyboot vanaf Spaarnwoude kan meevaren naar Amsterdam Centraal Station. DTF Productions denkt met dit drijvende concept te kunnen voldoen aan de verschillende eisen van het festivalpubliek.

De partyboot heeft een capaciteit voor 1000 feestende mensen en biedt
verschillende muziekstijlen per dek. Gerenommeerde dj's als 100% Isis (Dance Valley), Da Goose (Rubber Visions) en Koris (SubVision Switzerland) zullen hun opwachting maken. Omdat de organisatie ervan uit gaat dat zijn bezoekers het naar hun zin hebben gehad, is er een grote ruimte gecreëerd waar zij onder het genot van een hapje en drankje kunnen uitrusten en enerverende festivalervaringen kunnen uitwisselen.

De boot zal om 24.00 afmeren om uiteindelijk om 2.00 uur achter Centraal Station in Amsterdam zijn loper uit te leggen. Voor de onvervalste danceliefhebber bestaat er de mogelijkheid om de HIP afterparty nog tot 5 uur voort te zetten. Voor meer informatie kunt u terecht op de site van HIP.

Wil je kaarten winnen voor deze afterparty ga dan snel naar onze rubriek "WINNEN".

(toegevoegd:30-07-2002/11:17)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws