In Motion terug in Paradiso met K- Hand en Shinedoe

Partyscene Redactie | 24 juli 2002
headlines



De vrouwelijke DJ & producer K- Hand (Tresor, Acacia, Warp) uit Detroit, USA is thuis in de techno en tech-house. Na grote optredens op het Detroit Electronic Music Festival, The End (Londen), en Fuse (Brussel), komt ze hier eindelijk haar set laten horen.

DJ Shinedoe - gastvrouw van de avond - zal het feest inleiden en afsluiten en verschillende gezichten van de techno ten gehore brengen.
In de kleine zaal serveert het Nederlandse label Delsin twee talenten uit eigen keuken: DJ Peel Seamus en DJ Aardvärck, beide bekend om hun surrealistische techno- en house stijl. Delsin label is gespecialiseerd in de nieuwe generatie van Nederlandse elektronica en deep techno.

Op het tussenbalkon is een foto en dia- expositie door Natasja C. Pelgrom, over de verschillende lagen van bewustzijn. Decoratie is in handen van Pimander Art Productions.

In Motion is een programma waarbij (inter)nationale DJ’s/DJ-producers, expo, decor en licht tot één geheel samensmelten. Het is een nacht waarin diverse warme techno te horen is, gecombineerd met onder meer brokenbeats, electro en deephouse. In Motion promoot talentvolle DJ’s, DJ- producers en kunstenaars waar eigen identiteit sterk naar voren komt.

Aanvang:00:30 uur
Prijs:€ 13 inclusief dag lidmaatschap
VVK start vanaf 3 week tevoren: Rushhour, Boudisque, AUB en alle grote postkantoren Meer info www.paradiso.nl/www.shinedoe.com.

(toegevoegd:24-07-2002/11:02)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws