Supermetz zorgzaam en zonnig

Partyscene Redactie | 23 juli 2002
headlines

Een en al zomergevoel kwam je tegemoet in het Prinsestheater in Rotterdam, lekkere clubnummers van de vrouwelijke dj Helen di Ferenzi vulden de zaal met de bijbehorende zomerse klanken.
Een bezoek aan de bovenverdieping van het Prinsestheater was er deze avond niet bij, wegens het vakantievertrek van vele Nederlanders naar (daadwerkelijk) zomerse oorden.

Luchtbedden, zwembanden, en ja.... ook een opblaaspop sierden boven de dansvloer. Zou het dan toch nog mooi weer worden? In ieder geval was deze Supermetz een personificatie van wat zomer hoort te zijn. Rond 1 uur nam dj Lacroix plaats achter de draaitafels. Hij weet als geen ander het Rotterdamse publiek aan te voelen en de zomerse sfeer levendig te houden. Vrolijke klanken, in een opbouwende set maakte het zomergevoel compleet. Hij stond er niet alleen voor. Twee danseressen hielden de dj gezelschap op het podium en lieten hun fabuleuze danskunsten zien.

De meeste partygangers hadden zich gehuld in hun meest zomerse kleding, de modetrend van linnen vierde dus hoogtij. Maar.....ook hier en daar verscheen wat lak en leer in minimalistische rokjes en topjes, ter compensatie van al dat zoete zomerse. Dit waren een paar bezoekers van het Extrema Outdoor 2002 dat diezelfde avond plaatsvond.
Even relaxen, loungen en uitrusten neemt de organisatie van Metz altijd goed in ogenschouw. De zorgzame organisatie houdt ervan om goed voor haar gasten te zorgen. Een imposant buffet van vers fruit stond het publiek verleidelijk aan te gapen voor een verfrissende hap. In de lounge kon met zich even wanen in een tropisch oord....de lekker liggende strandstoel zorgde in ieder geval voor het nodige gevoel. Nu alleen de zon nog..

Op de tafeltjes waren voor de lekkere trek wat taco's gezet, waar maar al te gretig van gesnoept werd. Ondertussen was de set van dj Lacroix al aardig aan het knallen. Er zat zeker een goede opbouw in, het publiek had er zin in. Franco Rolini straalde ook van aanwezigheid.

Supermetz vindt niet zo heel vaak plaats, dus hou de bladen en de flyers in de gaten voor de volgende traktatie van Supermetz!

Tekst: Trish

(toegevoegd:23-07-2002/10:17)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws