Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 21 juli 2002
headlines



Fatboy Slim heeft gezegd dat zijn Brighton Beach Party nooit meer plaats zal vinden. “Mochten er kriebels ontstaan voor een derde editie, dan alleen als hij en zijn organisatie de veiligheid van het publiek kunnen garanderen. Zo lang er zoveel mensen komen kunnen we dat niet”, aldus Cook. Het strand was niet groot genoeg voor de 250.000 die op het festival afkwamen.

Nog meer Fatboy nieuws. Norman aast namelijk op een mogelijkheid om een soundtrack voor een (zeer) goede film te kunnen componeren. Enkele filmscripts heeft hij reeds gelezen en hij is druk in onderhandeling met verschillende regisseurs. We zijn benieuwd.


Loveparade 2002 was er weer één voor in de geschiedenisboeken. Al is het om het feit dat er dit jaar de helft minder bezoekers op af kwamen. Voorgaande jaren reikte het bezoekersaantal ver over de miljoen partyfreaks, dit jaar schatte de organisatie slechts 500.000. Eén van de redenen voor de lage opkomst waren de berichten voor mogelijke terroristische aanslagen. Volgens de organisatoren was deze aflevering misschien wel de laatste. Aan het einde van het jaar wordt een definitieve beslissing gemaakt.

Sasha leidt aan afschuwelijke paniek aanvallen tijdens zijn dj-sets. Een zeer ernstige zaak.Tijdens zijn opwarm sets heeft Sas er weinig last van maar zodra hij meer pompende plaatjes begint te draaien beginnen de aanvallen op te borrelen. De reacties uit het publiek spelen hier ook een rol bij, Het is een nachtmerrie, aldus Sasha. Het album “Air Dawn Dagger” zal op 5 augustus het daglicht zien.


Ozzy Osbourne´s dj zoon Louis, gaat op tournee door Amerika gedurende de maand augustus. De deephouse en techno dj zal tijdens zijn tour ook een uitstapje maken naar Ibiza waar hij op Cream Amnesia zijn kunsten zal vertonen. Wanneer de 26 jarige jongeman uit Birmingham de lage landen aandoet is nog niet bekend.

(toegevoegd:21-07-2002/17:32)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws