The Getaway op Het Buitenland een week verplaatst

Partyscene Redactie | 18 juli 2002
headlines


Het Buitenland is een door bomen omzoomd terrein dat tegen de Nieuwe Meer in Amsterdam aanligt. Vroeger was hier de Martin Gaushondenshow gevestigd maar tegenwoordig is dit terrein gekraakt en is het een van de weinige broedplaatsen die nog in de hoofdstad over zijn. Op zondag 28 juli (let op: dit is een week later dan eerder aangekondigd)organiseert The Getaway een dagfestival met dj’s, kindertheater en eten.

Dj’s die komen draaien zijn Brian S., Tommy, Avi, Jeremy Norris en Robbert de Hiro. Heb je kinderen? Geen probleem want die kun je met een gerust hart meenemen. Er is kindertheater, een kinderkookcafe en knutselclub waar ook volwassenen van harte welkom zijn.
Het eten is in handen van Dead Cow Bar catering en je kunt in de sushibar sake drinken. Voor bezoekers met stramme schouders en een stijve nek zijn er masseurs aanwezig. The Getaway in Het Buitenland duurt van ’s ochtends 11.00 uur tot ’s avonds 23.00 uur. Kaarten zijn uitsluitend aan de deur verkrijgbaar en kosten € 10,-. Bij slecht weer wordt het festijn een weekje uitgesteld. Bel naar 06 18 86 42 04 als je er achter wilt komen of het feest doorgaat.

(toegevoegd:18-07-2002/10:34)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws