Kosheen brengt nieuwe single uit

Partyscene Redactie | 7 augustus 2002
headlines



'Hungry' is de nieuwe single van Kosheen. In Nederland bracht Kosheen Drum 'n Bass bij een groot publiek. 'Hide You' betekende de absolute doorbraak in Nederland. Ook singles als 'Catch' en 'Suicide' haalden hoge noteringen in de Nederlandse hitparades.
Het verhaal van Kosheen is op z’n minst bijzonder te noemen. Het trio, bestaande uit Markee Substance, Darren Decoder en Sian Evans, is in verschillende bezettingen al zo’n jaar of tien actief in en toonaangevend voor de ‘breakbeat-culture’. Ze zijn één van de weinige acts in de dance-scene die kunnen zeggen dat ze John Digweed tot hun fans kunnen rekenen en hun ster is nog steeds rijzende in het club-circuit.

In Nederland heeft Kosheen al in een vroeg stadium een basis kunnen leggen in de underground breakbeat scenes en slaagde erin de Bristol Drum & Bass scene gezicht te geven. Het echte succesverhaal begon toen een Nederlandse radio-DJ in een club in Engeland toevallig een nummer hoorde dat de B-kant bleek te zijn van een 12-inch. Deze track werd de weken erna veelvuldig gedraaid op de Nederlandse radio en werd kort daarop de eerste single ‘Hide U’.

Wij geven 10 exemplaren weg van de nieuwe single 'Hungry'. Ga snel naar onze rubriek "WINNEN" en maak kans op deze nieuwe release.

(toegevoegd:08-07-2002/12:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws