DJ Tiesto presenteert nieuwe CD in Now&Wow

Partyscene Redactie | 7 mei 2002
headlines



Op vrijdag 12 juli staat hij prime time, met een vier uur durende set in NOW. Dit in verband met de release party van zijn nieuwe CD ‘IN SEARCH OF SUNRISE NR. 3’.

DJ Tiesto vliegt deze zomer de hele wereld over om vervolgens voor uitverkochte zalen voor uitzinnige menigten te draaien. In Noorwegen brak hij het eerst door, waarna Nederland volgde. Deze zomer kun je hem (uiteraard) veelvuldig tegenkomen in bruisend IBIZA waar hij veel achter de decks staat. Ook brengt hij bezoekjes aan de big city’s van de U.S.A.. Vermoeiend is dit vele toeren en vliegen wel. Maar daar merkt het publiek niets van. TIESTO staat bekend om zijn altijd stralende lach. Volgens eigen zeggen komt dit door de energie die hij van het enthousiaste publiek terug krijgt.
En nu heeft hij ook zojuist - woensdag 3 juli - de Dancestar Award in ontvangst genomen als BESTE DJ VAN DE WERELD .

In WOW zullen onder andere OLIVER LIEB en MONTANA te zien en horen zijn. OLIVER LIEB heeft al een lange carrière achter de rug. Hij heeft bijzonder succesvolle remixes verzorgt voor onder andere SVEN VATH, SNAP en HUMAN LEAGE.
MONTANA begon op de leeftijd van slechts 14 jaar al met het mixen van platen samen met TIESTO. Dat hij ook solo zijn mannetje staat heeft hij inmiddels wel bewezen.
Meer info kun je vinden op de sites van DJ Tiesto en Now&Wow

Wij geven kaarten weg voor deze unieke avond die de echte Tiesto fan zeker niet mag missen! Ga snel naar onze rubriek "WINNEN" en maak kans op kaarten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws