DJ Fanclub trots??

Partyscene Redactie | 7 mei 2002
headlines




TROTS?
Ik schreef het vorig jaar al: “Elvis leeft!”. Toen geloofde niet iedereen me, maar nu kan niemand er onder uit. Hij staat op 1 in de Nederlandse en Engelse hitparade!


ACH GUT...
Allereerst sterkte Victor met John! Ik hoop dat het goed komt met dat arme diertje. De hele week in jou omgeving rond te moeten hangen is erg, maar dan ook nog bijna plat worden gereden, gun je niemand. Ook geen bastaardje!

TROTS?
Toen ik afgelopen weken druk was met de voorbereidingen van de jaarlijkse DJ Fanclub DJ contest, (Neen! Geen Gouden Kabouter Awards, maar een talenten-avond) is van alles langs me heen gegaan. OA dat Elvis Presley weer helemaal “hot” is. Ik hoorde zojuist pas dat nieuwe nummer van hem en moet zeggen dat klinkt lekker en modern. Hij was zijn tijd ver vooruit, maar gaat nu echt met de tijd mee. Strakke moderne produktie! Petje af Elvis! Wat zullen ze in daar in Amerika TROTS op je zijn! Toch lijkt het nummer verdacht veel op die Nike-reclame met die voetballers, die onder leiding van Cantona, proberen een schip te doen zinken... Die jingle werd geproduceerd door onze eigen nieuwe (Herman is dood) nationale Junk. Plagiaat? Enfin, het feit dat “The King” iets van onze eigen Junkie XL jat is ook iets om TROTS op te wezen! Hollands Glorie? Nee! Op een of andere manier zijn er op dit internet misverstanden gerezen over wanneer je TROTS mag zijn op iets en wanneer niet...
(Victor Brand versus Earth-Message-Board)


Over TROTS gesproken: Vele deelnemers waren TROTS afgelopen maandag op de jaarlijkse DJ Fanclub DJ contest. TROTS omdat ze door de voorrondes heen kwamen en TROTS omdat ze voor een flink publiek hun kunstjes mochten vertonen! Opvallend was het aantal deelnemers die normaal gesproken in de sport werkzaam zijn. Voetballers vooral. Dat had vermoedelijk te maken met de extra lange vakantie die het Nederlandse elftal kreeg van Dick advocaat, zodat ze goed uitgerust aan de voorronden van de EK 2004 kunnen beginnen, maar dit terzijde...


Als vanzelf waren er op die DJ Fanclub DJ contest ook veel “soapies”. Na het overweldigende succes van Winston Post als DJ, konden die anderen natuurlijk niet “achter blijven”! Want je kunt nog zo TROTS zijn op je carrière als topvoetballer of meesteracteur, je bent past echt TROTS en “HOT” wanneer je het gemaakt hebt als DJ! (Vandaar dat ik uit betrouwbare bron vernomen heb dat sommige voetballers en acteurs deze week een blauw voetje probeerden te halen bij Duncan Stutterheim van ID&T. Deze was echter resoluut: Het programma van de beide Sensations staat vast en daar wordt niet meer in “gerommeld”! )



Tot slotte iedereen beterschap! Matthijs, John en ik...
We zouden eens vaker stil moeten staan bij het goede werk dat onze doctoren, dierenartsen en verpleegsters doen en aan de regering zou ik willen vragen daar eens wat meer geld voor uit te trekken, zodat ook de medische wereld in Nederland weer TROTS kan zijn op onze “verzorgingsstaat”.

Undercover

Voor de liefhebbers: AS zaterdag-avond de grote verplegers, verzorgers, verpleegsters en verzorgsters-meeting in de Amsterdam Arena. (Volgende week de doodgravers-convention... Ook een beroep wiens arbeidsomstandigheden... niet vrolijk stemmen...)

(toegevoegd:05-07-2002/12:29)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws