Eerste introductie bijeenkomst Red Bull Music Academy

Partyscene Redactie | 30 juni 2002
headlines



Ter introductie van de Red Bull Music Academy, die dit jaar in Saõ Paulo (Brazilië) wordt gehouden, zullen donderdag bekende dj’s en producers over hun vak vertellen. In HOTEL ARENA in Amsterdam kan iedereen vanaf 20.00 uur terecht, voor het creëren en mixen van housemuziek, tegen vrije entree demonstraties zien van Michel de Hey, Olav Basoski en Per. Hierbij zal final scratch, dj-en, de productie van platen en het organiseren van Per’s Earth feesten centraal staan.
Twee dagen later op 6 juli wordt een tweede en laatste introductie dag gehouden in club Off Corso te Rotterdam. Daar zullen vanaf 14.00 uur de Finse deephouse producer Jori Hulkkonen, Lemon8 en Michel de Hey het demonstratie programma afsluiten. Bovendien zullen op beide dagen de SL Trooperz komen battlen. Wil jij komen? Mail dan naar natasja@redbullmusicacademy.com.
Zoals gezegd zijn de bijeenkomsten een voorproefje van de jaarlijks terugkerende Red Bull Music Academy die dit jaar in november en december gehouden wordt. Kijk op www.redbullmusicacademy.com om kans te maken op een geheel verzorgde trip naar Saõ Paulo waar je exclusieve demonstraties van internationaal bekende dj’s en producers kunt verwachten. Dus meld je aan via het inschrijfformulier dat je kunt vinden op www.redbullmusicacademy.com.

(toegevoegd:31-06-2002/14:38)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws