Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 21 juni 2002
headlines


Op 5 juli brengt Erick Morillo zijn Subliminal Sessions mix uit. De officiële CD-release vindt plaats in op Erick’s Subliminal/Underwater residentie op Ibiza. Deze avond host hij samen met Darren Emmerson, die momenteel bezig is met zijn nieuwe album. Erick Morillo zal hier uiteraard ook op te vinden zijn. Wanneer Darren’s album verwacht wordt is nog niet bekend.

´”Airdrawndagger” is de naam van Sasha’s nieuwe album dat op 5 augustus het daglicht zal zien. Op deze dag zal Sasha een exclusieve set spelen in Manchester’s Sankey’s Soap. Meer informatie hierover vind je op www.tribalgathering.co.uk

Ferry Corsten, de man die meer in Engeland te vinden is dan in Nederland,heeft deze zomer een zeer prominente rol op Ibiza. Ferry is één van de vaste gasten van Judgement Sunday van Judge Jules. Naast Corsten zullen ook Mauro Picotto en Lisa Lashes de decks bezetten.

Voor hen die Radio1 ontvangen kunnen op maandag 8 juli luisteren naar een documentaire over electro-clash. De geschiedenis van deze muzieksoort zal nadrukkelijk vertolkt worden. Bands als Fisherspooner zullen de revue passeren. Het geheel wordt gepresenteerd door Felix Da Housecat.

Trust The DJ komt met een internet-radio waarop alle track en mixes van de Trust dj’s te beluisteren zijn. Wie sowieso te horen zullen zijn op het radiostation zijn Carl Cox, Freq Nasty, Robbie Riviera en Armin van Buuren.

Finger Lickin Records zal een elke week een breakbeat show presenteren. Het station is te vinden op www.trustthedj.com.

Op 1 juli verschijnt het nieuwe album van Layo en Bushwacka. Het duo vertelt erg nerveus te zijn over de reacties van de fans. Hun nieuwe single is deze week uitgebracht en wordt getipt als één van de (ibiza) zomerkrakers van dit jaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws